Een teken van leven…

Veel te vertellen, maar nog steeds geen internet thuis. Vandaar dit snelle, chaotische berichtje tussendoor vanuit school (tijdens mijn vrij uur hoor 🙂 ).

– Met de verbouwingen loopt alles goed. De grootste werken zijn achter de rug, de gaten voor de nieuwe ramen zijn gemaakt en afgewerkt. En alles staat nog recht, dus geen reden tot klagen wat dat betreft! 😉 Woensdag (morgen) brengen ze de ramen en ik verwacht dat die ergens in het weekend geplaatst zullen worden. Alle oude bezetsel is afgekapt, de betonnen vloer is gegoten, enfin, wij zijn al heel blij met het voorlopige resultaat. Maar nu gaan we beginnen met alles af te werken en daar kruipt veel tijd en werk in omdat we veel zelf doen. Laat ons stellen dat we blij gaan zijn als het gedaan zal zijn, want we worden het af en toe wat beu om in onze keuken te leven. Maar tegelijkertijd kijken we echt uit naar het resultaat, we gaan blij zijn!

– Ook de zwangerschap verloopt perfect! Volgende week zitten we al in de helft! Dit gaat echt veeeeeeel te snel! Sinds een paar weken weten we ook het geslacht….. en tatadaaaaa…………. Amélie krijgt er een klein zusje bij!! We zijn echt reuzeblij met dit nieuws, met onze twee dochtertjes! Verder doet de kleinste meid het prima en schopt ze regelmatig al lustig om zich heen. Ook het buikje groeit flink verder. Niks dan goed nieuws dus!

– Ook Amélie doet het prima. Ze is het ondertussen alweer terug helemaal gewoon bij de onthaalmoeder, en vermaakt zich ook prima op onze werf. Haar kruiwagentje en schepjes worden regelmatig uitgehaald om een handje toe te steken. Maar ik denk dat ook zij blij zal zijn als we terug in onze living kunnen, en ze dus opnieuw meer plaats zal hebben om rond te crossen en te spelen. Maar het moet gezegd, we hadden op voorhand wat schrik dat ze wat last ging hebben van al dat gebreek, maar ze doorstaat de verbouwingen echt prima! Een dikke pluim dus voor onze grote meid!

Zodra ik kan kom ik met de bijhorende foto’tjes! Alle, wij vliegen er hier terug in!  Tot de volgende…

Advertenties

4 gedachtes over “Een teken van leven…

  1. Ik kan het alleen maar aanbevelen: zo twee meisjes, zusjes en dochtertjes 😉 Nu wordt het allemaal nog echter en spannender he. En absoluut, een tweede zwangerschap gaat heel snel… Geniet er nog maar van!

    En succes met de verbouwingen, ik ben alleszins benieuwd naar de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s