To bikini or not to bikini

Vandaag al direct werk gemaakt van een nuttige opvulling van mijn vakantiedagen, en dus start ik maandag met een cursus pre-natale aquaqym in het ziekenhuis waar ik zal bevallen.

Daarvoor moest ik wel eerst een nukkige receptioniste aanhoren, die mij weigerde nog in te schrijven omdat het volgens haar echt niet meer de moeite was om er nu nog aan te beginnen. Gelukkig had de gyne mij al verwittigd dat ze daar soms niet zo hulpvaardig zijn aan de receptie en hij had mij (gelukkig) ook al de nummer van een van de vroedvrouwen opgeschreven die de lessen geven.  Volgens haar was er geen enkel probleem en is elke les die je volgt mooi meegenomen. Dus maandag om 15u verwachten ze mij in het zwembad in het ziekenhuis…

Maar nu begint het pas… Een badpak doe ik sowieso al bijna nooit aan, en dus is het enige exemplaar dat ergens in mijn kast ligt te verstoffen al mega-oud, en ik geloof nooit dat mijn buik(je) daar nog inpast. Dus zijn er twee oplossingen, ofwel een nieuw badpak gaan kopen dat ik daarna nooit meer zal dragen, ofwel mijn bikini aantrekken. Maar dan stel ik mij weer de vraag, is dat wel gepast? Zo met een dikke buik in bikini? Of trek ik er zo een topje in bikini-stof overaan? En gaat dat wel praktisch zijn om oefeningen te doen? Hoewel ik nu ook weer niet veronderstel dat we daar nog een heus waterballet uit ons botten gaan slagen… 🙂

Dus, wat zouden jullie doen? To bikini or not to bikini…???

Advertenties

11 gedachtes over “To bikini or not to bikini

 1. Bikini! heel zeker. Zo’n badpak is lelijk, je voelt je er als een nijlpaard in en je draagt het nooit meer. In bikini is even onwennig, maar super als je in het water bent. En je zit daar tussen allemaal zwangeren.

 2. Bikini. En als je je niet op je gemak voelt, kan je er altijd nog een T-shirt over aantrekken. Is zo uitgespeeld als je merkt dat alle anderen in bikini rondlopen.
  (Ik hoop dat het je niet stoort dat ik als ‘wildvreemde’ zomaar eventjes commentaar kom geven… Ik ben net zelf met een blog begonnen en zit nog in het stadium van als een verslaafde allerlei links te openen en dan weer voort links te openen,… Zo ben ik ook op jouw blog gebotst. Weer eentje om te volgen.)

 3. Bikini. Ge past er in tijdens en na de zwangerschap. Ik ben ook geen fan van “plakkende badpakken” trouwens. 😉

  Oh en prenatale in ’t zwembad van ’t ziekenhuis! Klinkt niet slecht! 🙂

 4. Laat al je ‘schaamte’ vliegen en koop een mooie bikini waar je je goed in voelt! Show dat buikje waar je trots op mag zijn!
  Gym maar goed, dat die kleine baby zich wat haast 😉

  x

 5. De reacties zijn nogal duidelijk en ik ga mee: bikini! Te zotte kosten, vind ik, om nu nog een badpak te kopen (tenzij je het van Lien kan lenen natuurlijk).

  Toen ik (hoog)zwanger was van Nora ging ik nog regelmatig baantjes zwemmen in Gent, in bikini. Mij nooit afgevraagd of dat gepast is of niet, waarom zou een zwangere blote buik meer ongepast zijn dan een niet-zwangere blote buik?

  Gewoon doen dus! En pronken met die buik verdorie! 🙂

 6. Ja ok, het is duidelijk! 🙂 Jullie zijn van hetzelfde gedacht als ik. Kwou gewoon eens een andere mening horen, want ik ben nogal een twijfelgat. Bikini zal het dus zijn.
  Daar moet ik dan helemaal geen kosten voor doen, want ik pas dus nog gewoon in mijn pre-zwangerschapsexemplaar. Portefeuille ook content… 🙂

  @ Lien : Hartelijk dank voor het aanbod. Moest ik dichterbij wonen zou ik er dankbaar gebruik van maken, maar het traject Ardennen – Gent is ewa zot voor een badpak he… 🙂

  @ allen : Pronken doe ik zeker hoor! Kben meer dan fier op mijn bolle buik, en ik geniet er van zo lang het nog kan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s