1 week

1 weekje oud/jong is ons kleinste spruitje ondertussen alweer. Een week vol emoties, vol eerste keren, vol mooie en nòg mooiere momenten. Ondertussen hebben we al een klein beetje kunnen wennen aan het leven met z’n viertjes. Best wel raar zo in het begin. Twee kindjes om voor te zorgen, twee kindjes die aandacht vragen, twee mondjes die op tijd en stond wat te eten moeten krijgen,… Maar ik moet zeggen dat alles eigenlijk heel goed verloopt en dat we (weeral) een droom van een dochter hebben. Ze laat zich amper horen, drinkt als een echte alle flesjes keurig leeg, en voor de rest slaapt ze zich vlotjes doorheen de dagen. Zelfs ’s nachts is het een engeltje. In het ziekenhuis liet ze mama al lekker slapen van +/- middernacht tot een uur of 6, half7. En ook hier thuis ben ik er nog maar twee keer voor uit mijn bed gemoeten. Tot hiertoe een zalig slapertje dus. Verder zijn er tussendoor soms al best lange wakkere momentjes, waarbij ze dan zo lief uit haar oogjes kan kijken. En dan smelten wij… Morgen gaat de papa des huizes alweer aan het werk en gaan zijn drie vrouwen voor het eerst de dag alleen doorbrengen. Kben eens benieuwd…

p3010840_320x239

Advertenties

5 gedachtes over “1 week

  1. Schattig koddig klein ding!
    En ja, dat is zo met flesvoeding hé, dat gaat allemaal véééél makkelijker en ge kunt ze véééél vlugger laten doorslapen en ze zijn véééél braver en ge hebt er véééél minder werk mee enzo ;))

    Nee serieus nu, goed dat ze het zo flink doet en mama en papa ook nog wat rust gunt! Succes met de meiden alleen morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s