32 dagen

Oftewel 1 maand en 3 dagen. Zolang maakt Eline al deel uit van ons gezinnetje. Soms lijkt dat nog maar zo kort, maar evengoed lijkt haar geboorte ook al een eeuwigheid geleden. Maar ik zou haar al niet meer kunnen missen!

Hoe stelt ze het ondertussen? Vrij goed eigenlijk, dank u. De babyfen-druppeltjes blijken dan toch geen wondermiddeltje, maar ze helpen wel. De krampjes zijn veel minder, maar af en toe steken ze nog wel eens de kop op. Maar al bij al heeft ze er veel minder last van dan pakweg een week geleden. Ondanks dat heb ik toch maar eens een afspraak gemaakt bij een kinderarts*. Eens kijken of die mij nog enkele tips and tricks aan de hand kan doen, en zoniet beschouwen we het maar als een volledige 1-maand-oud-check-up he… Verder worden de nachten hier nog altijd onderbroken voor een flesje melk zo ergens tussen half 3 en half 4, en meestal valt ze direct terug in slaap, dus al bij al valt het dan nog wel mee. Maar ik moet zeggen dat ik het toch wel een beetje begin te voelen, dat slaaptekort. Vooral ook omdat er overdag altijd wel eentje wat aandacht vraagt, dus eens een oogje dichtdoen overdag lukt maar zelden. Maar we klagen niet, het is druk en al, maar ook heel erg leuk, zo twee pagadderkes in huis!

En nu ga ik van mijn stille, rustige huis genieten (twee kindjes slapen en papa is naar de les) en mij in mijne zetel ploffen! Slaapwel!

* De zoektocht naar een kinderarts hier in de buurt was niet niks. Ik ben met Amélie nog nooit bij een kinderarts geweest, hoogstens een paar keer bij de huisdokter. Maar kvond dat het nu misschien wel eens nuttig zou kunnen zijn, zo een gespecialiseerde dokter.

Advertenties

Een gedachte over “32 dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s