Het verdict

Reflux… Wat we ergens eigenlijk al wel wisten…

Uit de echo bleek duidelijk dat er sprake was van reflux. Voorlopig moeten we niks bijgeven, want sinds ze een dikke week geleden met Gaviscon gestart is, heeft ze bijna geen last meer. Wat er meer dan waarschijnlijk op wijst dat het om een vrij milde vorm van reflux gaat. Momenteel geeft ze niks (!) meer terug, alleen zie je ze soms wel veel slikken, dus een teken dat de melk toch nog wel opspeelt. Pijn heeft ze er ook bijna niet meer van. Heel soms nog een klein beetje, maar helemaal niet meer zoals voordien! Gelukkig! Moest ze nu toch terug beginnen met melk terug te geven moeten we met Motilium starten. Maar hopelijk is dit niet nodig…  Het enige nadeel van die Gaviscon is, dat ze nu veel moeilijker kaka doet. Ze moet ocharme echt werken voor een paar keutelkes in haar pampertje.

Kben nu wel blij dat we eindelijk weten wat er scheelde. Want je kleinste petotje zo zien afzien, zonder dat je echt weet wat er aan de hand is (en vooral zonder dat je kan helpen) is niet leuk! Hopelijk blijft het vanaf nu de goede kant opgaan en blijft het vieze reflux-beest voortaan onder controle!!

p1010982_320x2391

p1010983_320x239

Advertenties

4 gedachtes over “Het verdict

  1. @ Han
    Tzijn geen krampjes, want daar heeft ze ook bijna geen last meer van. Ze moet alleen serieus duwen… 🙂 Maar tot hier toe heeft ze daar niet veel last van, dus dat valt nog mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s