Droog!

Na 5 dagen zonder ongelukjes denk ik dat ik officieel mag stellen dat ons oudste van de pampers af is! Ik had het gelijk niet meer verwacht voor haar 18e, maar hey, een mens kan zich blijkbaar vergissen… 🙂

En leuk dat ze dat zelf vindt, niet te geloven! Alsof ze nooit anders gedaan heeft doet ze zelf haar broekje naar beneden/boven. Ze voelt perfect wanneer ze moet en kan dan ook ophouden tot ze op het potje zit. We hebben gisteren zelfs samen de grote (wekelijkse) boodschappen gedaan (toch wel 2 uur weg geweest) en allemaal zonder problemen.

En nu alle pamper-leed achter de rug is denk ik ook te kunnen besluiten dat het bij Amélie vooral een wel-kunnen-maar-niet-willen houding was die voor de gekende problemen zorgde. Heb ik al gezegd dat het soms een koppige is, die oudste dochter van ons?

En bij deze hoop ik de pamper-ellende dan ook voorgoed te kunnen vergeten. Wat zegt u? Eline? Dat gaat vanzelf gaan joh… 😉

Advertenties

8 gedachtes over “Droog!

  1. Super! Is wat hé dat pampergedoe. Hier ging dat wel heel vlot, te wijten aan het feit denk ik dat ze ouder wil zijn en vooral doen dan ze in werkelijkheid is. Ik hou mijn hart vast voor de volgende hier, ’t schijnt dat het bij jongentjes moeilijker gaat dan bij meisjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s