Over de boterhammekes van meneer V.

Leuke uitstapjes mogen ook niet ontbreken tijdens een vakantie, en zo trokken we enkele weken geleden met vriendin A. en dochtertje B. richting Plopsa Indoor. Ik had op voorhand niks aan Amélie verteld, om gezaag te vermijden om de verrassing compleet te houden. Bij aankomst leverde dit het volgende tafereel op.

He kijk mama, daar staat een Bumba op de muur getekend. En een Plop ook!

Het kind had echt geen flauw benul waar we waren, maar toen ik het dan uiteindelijk verklapte was ze door het dolle heen…

Hoewel ik het park op het eerste zicht teleurstellend klein vond hebben we er toch bijna een ganse dag rondgelopen en hebben de kindjes zich super vermaakt. En doordat het zo’n mooi weer was waren we er nog bijna gans alleen ook!

Eline liet het allemaal rustig aan zich voorbij gaan, maar tijdens de Bumba-show veranderde ze plots in een of andere wannabe-groupie van dat gele mannetje. Lachen, wijzen, roepen, klappen. Zalig om te zien!

Grappig detail was dat Amélie ’s morgens aan de kassa mijn verzoek om onder het bordje (op 1 meter hoogte) te gaan staan wel erg letterlijk opnam. Ze ging met haar hoofd tegen het plankje staan en met haar voeten een paar centimeter van de muur af, waardoor ze nog aan kindertarief binnenmocht ipv aan het volwassenentarief. Ik had het zo helemaal niet bedoeld, maar ach, meneer V.erhulst zal er wel geen boterhammeke minder om moeten eten zeker?

Advertenties

2 gedachtes over “Over de boterhammekes van meneer V.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s