Lego Friends.

Of Amélie en ik het zagen zitten om de nieuwe Lego Friends-lijn eens uit te testen? Tuurlijk dat, zoiets moeten ze ons geen twee keer vragen… Dus trokken wij naar Brussel, naar het mooie Pantone Hotel, waar we een warme(!) ontvangst kregen. Compleet met hapjes en drankjes, dik in orde dus.

Lego Friends is opgebouwd rond 5 verschillende figuurtjes, en werd speciaal ontwikkeld voor meisjes. Met nieuwe kleurtjes, met andere popjes, en uiterst gedetailleerd.

Na een korte voorstelling kwam het leukste deel. Spelen! Een aantal dingen waren reeds in elkaar gezet zodat er direct gespeeld kon worden en een aantal andere dingen mocht zelf nog in elkaar gezet worden. En dat het een succes was! Iedereen, jong en oud, was het er over eens. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook echt leuk om mee te spelen. En ondertussen konden de mama’s (en de enkele papa’s) nog een gezellig babbeltje slaan ook.

Op het einde kregen alle kindjes nog een zak vol leuke cadeautjes mee naar huis, waaronder Olivia’s boomhut, zodat er thuis gewoon verder gespeeld kon worden.

Bedankt Lego!

Meer kan u hier lezen, alsook hier en hier en hier

Advertenties

Een gedachte over “Lego Friends.

  1. Pingback: Lego Friends | Wijvenblogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s